Assertiviteit op de werkvloer

Assertiviteit op de werkvloer

Vind je het lastig om voor jouw mening of wensen uit te komen? Of jouw grenzen aan te geven? Je wilt graag meer op de voorgrond treden? Makkelijker een gesprek voeren? Is het contact met collega’s niet zoals je zou willen? Wil je inzicht krijgen op het effect van jouw doen en laten? Emoties onderkennen en beter onder woorden brengen? Kortom je zelfvertrouwen een boost geven. Dat kan! Hoe? Dat leer je in deze training.

Voor wie?

Voor iedereen die effectiever wil werken en zelfbewuster wil handelen in situaties waarin wensen, gevoelens en ideeën verschillen.

Onderwerpen

  • Hoe krijg ik de aandacht en hoe houd ik deze vast?
  • Hoe zeg ik duidelijk wat ik denk en voel?
  • Hoe kan ik kritiek geven en ontvangen?
  • Hoe ga ik om met conflicten, spanningen en schuldgevoelens?
  • Hoe zeg ik duidelijk ‘nee’?
  • Hoe kan ik belemmerende gedachten zo buigen dat ze me helpen?
  • Hoe kom ik meer aan het woord in een groep en presenteer ik mijzelf?

Praktische Zaken
Duur: vijf dagdelen, verspreid over drie dagen, voorjaar 2019
Locatie: ‘La Bastide’, Linie 578, 7325 DZ, Apeldoorn
Prijs: € 1.225,= (excl. BTW) Inclusief heerlijke lunches
Maximaal acht personen
Meer informatie en/of aanmelden