Maatwerkmix

Maatwerkmix

Online een training op maat volgen? Dat kan met onze Maatwerkmix. Een combinatie van korte interactieve sessies, video’s, praktische opdrachten, ondersteunende literatuur en e-coaching. Afgestemd op jouw leervragen en situatie. Met de juiste mix is voor elke leervraag ‘op afstand’ de oplossing dichtbij.

  • Hoog leerrendement
  • Praktisch en persoonlijk
  • Online coaching
  • Regie op je werk
  • Efficiënt en effectief


Voor wie?

Voor iedereen die wil blijven leren. Jezelf blijven ontwikkelen is een menselijke behoefte. Het geeft een goed gevoel om nieuwe vaardigheden te leren of om je bestaande vaardigheden te verbeteren. Door jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen blijf je duurzaam inzetbaar, ontwikkel je meer hersenkracht en creëer je succes. Ontdek zelf de voordelen en het gemak van de Maatwerkmix.


Hoe werkt het?

Hoe werkt de Maatwerkmix in de praktijk?


Stap 1: Intake en plan van aanpak

Je ontvangt een uitgebreid intakeformulier. In een (on-line) gesprek bespreken we jouw intakeformulier en stellen we samen een programma vast. Dat is gebaseerd op het bereiken van jouw leerdoelen. We kijken welke trainingscomponenten daarbij het best passen. Zo kun je bijvoorbeeld timemanagement onderwerpen combineren met stressbestendigheid. Op deze manier stel je zelf de meest optimale training samen.


Stap 2: ‘Werk in uitvoering’

Je gaat in jouw eigen tempo en op momenten dat het jou uitkomt aan de slag met de training. Niemand wordt blij van uren achter een webcam zitten. Daarom kiezen wij voor een combinatie van korte interactieve sessies, maatwerkopdrachten, ondersteunende literatuur en online coaching. Het is een actief traject waarbij je zelf aan het roer staat.


Stap 3: Afsluiting en evaluatie

De Maatwerkmix is gebaseerd op uitgangspunten van de positieve psychologie. De mens wil van nature het best mogelijke zijn. Alleen vanuit het perspectief van hoe je wilt zijn kun je veranderen. Belemmeringen en oude patronen kun je overwinnen. Zo word je steeds meer ‘de ideale versie van jezelf’. Mooi gezegd natuurlijk, maar dingen veranderen in je eentje én volhouden is soms lastig. Ook daarbij helpen we je. Een training eindigt bij ons niet na het laatste (online) contact. Zo zet je stappen op weg naar de ideale versie van jezelf.

Geïnteresseerd?

Stel voor een aantrekkelijke prijs je eigen training samen. Meer info? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.  

Dit zeggen klanten over ons:

Voer eens een goed gesprek

Rated 5 out of 5
februari 20, 2020

Een prettige en leerzame training met veel krachtige en praktische oefeningen.
Herkenbare en bruikbare oefeningen die ik direct kan toepassen en in mijn praktijk kan gebruiken.

Jorg Muller

Assertiviteit op de werkvloer

Rated 0 out of 5
november 1, 2019

“De training heeft mij bewust gemaakt van de kwaliteiten die ik heb. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen!””Ik heb veel praktijkvoorbeelden gekregen waar ik heel blij mee ben.””Door deze training kan ik beter omgaan met de werkdruk op kantoor.”

Anoniem