Praktijkvoorbeelden Vitaliteit

Sexy
Duurzame Inzetbaarheid is geen sexy onderwerp. Veel organisaties zijn ondertussen wel overtuigd van de nut en noodzaak, maar het ontbreekt aan actief beleid. Niets is immers zo lastig als het doorbreken van gewoontes en het veranderen van gedrag. ‘Hoe maak je vitaliteit en inzetbaarheid bespreekbaar?’, en misschien wel het belangrijkste ‘HOE borg je vitaliteit en inzetbaarheid op de werkvloer?’

Contact
Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor vitaliteit? Dan komen we graag met je in contact. In samenwerking met de SER (Sociaal Economische Raad) doen we onderzoek naar duurzame inzetbaarheid in de praktijk. Wij zijn op zoek naar jouw ervaringen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Wij helpen je graag jouw praktijkervaringen te promoten en zo vitaliteit op de agenda te zetten.

Interview
Een uitermate geschikte methode om het thema op de (professionaliserings-) agenda te zetten en te houden is in de vorm van een interview. We zijn benieuwd naar jouw achterliggende gedachten en drijfveren bij het thema. Hoe werk jij aan inzetbaarheid, wat kan beter? Waar liggen jouw vragen? Maar er is vast ook goed nieuws. Misschien wil je positieve praktijkvoorbeelden, goede resultaten, tips et cetera met ons delen?

Persoonlijke verhalen
Door het vertellen van persoonlijke verhalen inspireren collega’s elkaar. Ze ervaren dat het werken aan vitaliteit soms lastig, maar ook leuk is. Bovendien geven de interviews vanuit verschillend perspectief een kijkje in de keuken bij verschillende organisaties. Zo hopen wij het vuurtje aan te wakkeren dat een bijdrage levert aan vitaliteit.

Geïnteresseerd? Wij komen graag met je in contact via 055 – 505 30 38 of via onze contactpagina.