Teamtraining: Oplossingsgericht werken in teams

Haal meer resultaat uit jouw team: verbeter de onderlinge samenwerking!

Managementgoeroe Stephan Covey, heeft op basis van jarenlange research een methode ontwikkeld die gericht is op het optimaliseren van de onderlinge samenwerking in teams. De Communicatie Compagnie verzorgt speciaal voor teams een korte intensieve training, gericht op het verbeteren van de onderlinge samenwerking.

In deze training ga je aan de slag met een concreet werkprobleem uit je eigen (team-) praktijk. Je leert samen met teamgenoten pro-actief te werken aan een concrete oplossing. Deze training geven wij alleen als in-company-training voor teams.

Praktische Zaken

Duur: in overleg
Prijs: op aanvraag
Meer informatie en/of aanmelden

 

Dit zeggen klanten over ons:

Voer eens een goed gesprek

Rated 5 out of 5
februari 20, 2020

Een prettige en leerzame training met veel krachtige en praktische oefeningen.
Herkenbare en bruikbare oefeningen die ik direct kan toepassen en in mijn praktijk kan gebruiken.

Jorg Muller

Assertiviteit op de werkvloer

Rated 0 out of 5
november 1, 2019

“De training heeft mij bewust gemaakt van de kwaliteiten die ik heb. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen!””Ik heb veel praktijkvoorbeelden gekregen waar ik heel blij mee ben.””Door deze training kan ik beter omgaan met de werkdruk op kantoor.”

Anoniem