Vitaal en gezond in je werk

Vitaal en gezond blijven dat zijn dé uitdagingen waar wij voor staan. Zeker nu we allemaal langer moeten doorwerken. Vitaliteit is meer dan alleen fysiek goed in het leven staan. Ook je emotie, gedrag en sociale omgeving spelen een rol.

Maar hoe zorg je ervoor dat lichaam en geest in evenwicht zijn? En hoe vind je een goede balans tussen je werk en privéleven? Met deze vitaliteitstraining leer je het herkennen van inefficiënt gedrag en een minder gezonde leefstijl bij jezelf en hoe je die blijvend verandert. Je vindt een betere balans in je werk en privéleven met als resultaat een opgeruimd hoofd en meer energie. Een goede gezondheid is immers keuzes maken.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die vandaag nog kiest voor een gezonde toekomst.

Wat leer je?

  • Je werkt en leeft gezond en hebt meer energie
  • Je vindt een goede balans tussen werk en privéleven
  • Je stelt haalbare doelen en prioriteiten
  • Je ervaart meer tijd voor jouw relaties op het werk, met familie, vrienden en voor jezelf

Werkwijze

De aanpak van de training is geheel gericht op jou. Jij geeft van te voren aan waarmee je worstelt en wat je echt wilt aanpakken. De trainer neemt dit mee in zijn voorbereiding en komt hier tijdens de training op terug. Tijdens de bijeenkomst leer je om bewust te worden van je eigen gezondheid en hoe je lekkerder in je vel komt te zitten. Een persoonlijke reflectie op je leven en werk staat hierbij centraal.

Met behulp van diverse werkvormen krijg je inzicht in jouw persoonlijke balans en leer je technieken om de balans tussen je werk en privéleven te verbeteren. Je leert omgaan met stress, je grenzen aangeven en uitgaan van je eigen kracht. Zo krijg je de regie over je eigen leven terug en heb je meer rust en meer energie.

Praktische zaken

Duur: 1 dag en 1 x individuele coaching, voorjaar 2021
Personen: maximaal 10 personen
Prijs: € 490,= (excl. btw) inclusief lunch en trainingsmateriaal
Deze training leent zich uitstekend voor een persoonlijk traject.
Meer informatie en/of aanmelden 

Dit zeggen klanten over ons:

Voer eens een goed gesprek

Rated 5 out of 5
februari 20, 2020

Een prettige en leerzame training met veel krachtige en praktische oefeningen.
Herkenbare en bruikbare oefeningen die ik direct kan toepassen en in mijn praktijk kan gebruiken.

Jorg Muller

Assertiviteit op de werkvloer

Rated 0 out of 5
november 1, 2019

“De training heeft mij bewust gemaakt van de kwaliteiten die ik heb. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen!””Ik heb veel praktijkvoorbeelden gekregen waar ik heel blij mee ben.””Door deze training kan ik beter omgaan met de werkdruk op kantoor.”

Anoniem